Foto SjéAntwerp World Diamond Centre organiseert, samen met Gazet van Antwerpen en Radio 2, Confessions of the Heart. Bij deze schrijfwedstrijd in het kader van Valentijn kan iedereen zijn diepste, droefste, liefste,… liefdeservaringen neerpennen. De mooiste teksten worden gepubliceerd in de Gazet van Antwerpen en de allermooiste liefdestekst wordt op Valentijn bekroond met een diamantenhart.

Een jury van professionals zal de teksten beoordelen. De wedstrijd richt zich tot iedereen: jong en oud, amateur of professioneel. De tekst mag uit maximum 250 woorden bestaan en het woord “diamant” moet er in voorkomen.

De teksten moeten ten laatste op 01/02/10 ingediend worden via e-mail of per post:
–    e-mail: schrijfwedstrijd@diamondsloveantwerp.be
–    adres: AWDC – Hoveniersstraat 22 – 2018 Antwerpen

Meer info op : www.awdc.be

One Response to “Confessions of the heart”

  • willy dupon:

    Tweehonderdvijftig woorden slechts om over al die diamantjes te schrijven die je leven hebben doen schitteren…
    Ik zou zeggen , de meeste blinkende is laatste aan de kroon des levens.
    Willy

Blijf op de hoogte!

Uw email adres: