http://picasaweb.google.nl/stevens.sje/MuziekInDeKieviethalSeptember2009#Waar kan je beter wonen in Antwerpen dan aan het Centraal Station want gisteren  organiseerde de stad in de Kievithal ” muziek in het Station” .

De Kievithal heeft me door zijn lichtheid en ruimtelijk gevoel al vanaf de eerste dag kunnen bekoren en het blijkt ook een ideale akoestiek te hebben.  Dit heeft het gisteren weer bewezen door de grote opkomst van een divers publiek.

Meer foto’s op mijn picassawebalbum.

Een sterk programma met oa. Le trio Perdu (Klezmer), Fatoem(Amazigh), Quinta Bohemia (Misica Andina) en als spetterend afsluiting Umutsama-Afribel met hun Afrikaanse drums en dans deed menige bezoeker aanzetten om een dansje te wagen op de dansvloer.

En ik liep er niet alleen rond met mijn cameratje. Deze keer was er ook  WALTERito van Indymedia.  Ook hij geeft door deze prachtige foto’s de fantastische sfeer weer in de Kievitshal.

Sjé

Comments are closed.

Blijf op de hoogte!

Uw email adres: