Antwerpen is vandaag voor het tweede jaar op rij het decor voor de CittA Antwerp Urban Trail. De looptocht van 12 kilometer gaat onder meer langs ‘t Schoon Verdiep, het Centraal Station, het FelixPakhuis en het MAS.

De wedstrijd is uitverkocht. “Het maximale aantal van 8000 deelnemers, dat het dubbele is van vorig jaar, werd behoorlijk snel bereikt”, zegt organisator Golazo sports, dat in samenwerking met uw krant en stadsmagazine CittA de bijzondere stadsloop op poten zette.

De stadsloop gaat over twaalf kilometer langs en door tal van historische gebouwen, zoals het Centraal Station, het FelixPakhuis en ‘t Schoon Verdiep van het Antwerpse Stadhuis. De Vlaaikensgang, het Stadspark, Park Spoor Noord en de Blauwtorentunnel maken ook weer deel uit van het parcours. De opvallendste nieuwe passage is zonder twijfel die door het MAS, waar de 8000 deelnemers tot de eerste verdieping lopen.

 

Meer info op http://www.sport.be/antwerpurbantrail/2014/nl/

 

Comments are closed.

Blijf op de hoogte!

Uw email adres: