Op zondag 27 januari 2013 organiseert Karavaan in samenwerking met Joker een reisbeurs waar ervaren reisbegeleiders en medewerkers van Joker graag uitleggen wat reizen met Joker precies inhoudt. Heb je een reis gevonden binnen het aanbod van Joker maar ben je nog niet helemaal overtuigd? Verzamel al je vragen en kom langs aan de infotafel van jouw droombestemming! Eén van hun begeleiders legt je dan haarfijn uit hoe deze reis in elkaar zit. Wil je nog meer reissfeer opsnuiven, dan zijn er heel wat reisvoorstellingen die inzoomen op een specifieke bestemming. 

Waar en wanneer?

Zondag 27 januari 2013 van 11u tot 18u
Centraal Station
2000 Antwerpen

Inkom: 4 EUR (Karavaan- en CJP-leden betalen 2 EUR). Kaarten koop je aan de kassa. Vrijkaarten vind je in alle Joker-reiskantoren.

Programma

Infotafels

Deze worden bemand door reisbegeleiders, die je aan de hand van kaarten, foto’s en reisverhalen uitleg geven over de Joker-bestemmingen. Bekijk over welke reizen – een honderdtal – je op de Landencocktail uitleg kan krijgen aan de infotafels.

Reisvoorstellingen

Tijdens de reisvoorstellingen nemen ervaren reisbegeleiders je mee naar een avontuurlijke bestemming. Aan de hand van facinerend foto’s maak je kennis met een land, de natuur en de plaatselijke bevolking.

Naast de vele reisvoorstellingen kan je ook deelnemen aan het infomoment over de opleiding reisbegeleider van Karavaan. Het infomoment start om 10u00 in zaal Dakar. IntersseSchrijf je in via de website van Karavaan en ontvang 2 vrijkaarten voor de Landencocktail!

Infostands

Karavaanstand
Hier kan je terecht voor:

  • info over de tweejarige opleiding tot reisbegeleider
  • info en inschrijven activiteiten en minitrips
  • lid worden van Karavaan
  • afgeven wedstrijdformulier

Joker-stand
Hier kan je terecht voor:

  • reserveren en boeken van reizen
  • info en boeken van vliegtuigtickets
  • info over alle bestemmingen die niet aanwezig zijn aan de infotafels, o.a. de familiereizen, internationale groepsreizen enz

Info om : http://www.joker.be en Facebook

Comments are closed.

Blijf op de hoogte!

Uw email adres: