Magische opening van de De Keyserlei

Open mee de nieuwe wandelboulevard op zaterdag 8 december. Vanaf 16 uur wordt de De Keyserlei ondergedompeld in magie. Met man en macht wordt er door acrobaten gewerkt aan zeer bijzondere voertuigen. Kom en vergaap u aan ‘Pipototal’, street art van een hoog niveau. 

Beeldpanelen werfafsluiting De Keyserlei

De werf van de De Keyserlei is gedurende de hele looptijd, aangekleed met diverse beelden. De eerste reeks beelden gaf een overzicht van de aanleg van de De Keyserlei in 1867 tot vlak voor de huidige heraanleg. Bij de start van de werken aan de zuidzijde ging fotograaf Jeroen Broeckx op stap op de De Keyserlei. Vanuit verschillende hoeken bracht hij deze bruisende straat in beeld. Hij ontdekte er verborgen plekken en ontmoette er gastvrije mensen.

Reeds tijdens de werken kregen we veel vragen over de beeldpanelen. Veel mensen vroegen zich af wat er mee ging gebeuren na de afloop van de werken.
We nodigen u dan ook graag uit van zaterdag 24 tot dinsdag 27 november 2012 in de stadswinkel op de Grote Markt. Hier kunt u de beelden, zowel de oude als de nieuwe, die de werken overleefden, komen ophalen. De beelden uit de oude doos kunt u gratis ophalen.

 

Praktisch:

  • Stadswinkel Grote Markt, ingang via Grote Markt 11 of Wisselstraat 12
  • Van 11.00 uur tot 17.30 uur (ook op zondag en maandag als de stadswinkel gesloten is)
  • U staat zelf in voor het transport van de beelden.  De grote beelden bestaan uit twee panelen van elke 1m20 op 2m40, de kleine beelden bestaan uit één paneel van 1m20 op 1m20.
  • Wie eerst komt, heeft de eerste keuze.  Er kunnen op voorhand geen beelden worden gereserveerd.
  • U dient de panelen dezelfde dag mee te nemen
  • U kan maximaal 2 beelden kiezen, hier vind u een overzicht van de beschikbare beelden.
  • De fotograaf van de hedendaagse beelden vraagt een kleine bijdrage aan een goed doel in ruil voor een foto. Meer info op Art For Education (http://www.artforeducation.eu/).. “Art for Education biedt jongeren in Nepal een kans op degelijk onderwijs en begeleiding tot ze een waardig zelfstandig leven kunnen opbouwen. Dankzij de organisatie van onze artistieke evenementen en verkoop van kunst maken we mensen van alle leeftijden en bevolkingslagen bewust van de levensomstandigheden in Nepal en vergaren we financiële middelen om onze studenten te ondersteunen.”

Comments are closed.

Blijf op de hoogte!

Uw email adres: