Na het overweldigende succes van het Vredesfestival vorig jaar wordt dit initiatief verder gezet. Op 28 oktober 2012 is de Groenplaats in Antwerpen het decor voor deze unieke happening.


Wederom slaan de evangelische christenen en de Joodse gemeenschap de handen in elkaar, elk met behoud van hun eigen identiteit, om samen naar buiten te treden met een boodschap van vrede naar het grote publiek, op straat en in de media.

Van 13:00 tot 18:00 uur is er in de open lucht, in een aantal tenten en aan diverse stands een doorlopend en gevarieerd programma met inbreng van zowel evangelische christenen als de Joodse gemeenschap, met o.a. gospel, Israëlische muziek, cultuur, toespraken, lectuur, hapjes uit de Joodse keuken … Het doel blijft om de mensen de boodschap van vrede, ‘shalom’ te laten zien, horen, proeven, lezen, raken en smaken.

Het Vredesfestival is een gezamenlijk initiatief van de Belgische Coalitie voor Israël, B’nai B’rith en andere Joodse organisaties, Koinonia Ministries en Christenen voor Israël.

One Response to “Joden en Evangelische Chistenen organiseren samen vredesfestival”

  • willy dupon:

    Heel mooi initiatief. Kom vandaag zondag zeker kijken. En waarschijnlijk artikel publiceren in “Den Brabo”. Mits toelating redactie.
    Willy Dupon

Blijf op de hoogte!

Uw email adres: