Contemporary Fashion Days. Impress, pay less! Met deze slogan ging donderdag 18 oktober Contemporary Fashion Days 2012 van start. Elke modeliefhebber kan zich een tijdloos stuk van een Belgische ontwerper aanschaffen aan een aantrekkelijke prijs.

Contemporary Fashion Days, Impress, pay less!

Van donderdag 18 oktober tot zondag 21 oktober kunnen talloze modeliefhebbers in de voormalige chocoladefabriek in de Lange Kievistraat 118 op schattenjacht gaan naar één of meerdere stuks van hun favoriete beginnende of gevestigde Belgische designer. Deze ontwerpers bieden gedurende enkele dagen creaties en stoffen van vorige collecties aan tegen aantrekkelijke prijzen: AVE, C’est quoi la vie?, Frankly by Annelies Braeckman, Jo De Visscher, Juliette Bogers, Kim Stumpf, Rue Blanche, Sandrina Fasoli, theo, TITI + THE GERMAN KID, Van Hongo en WOLF. by Sofie Claes.

Pop-upstore

Voor jonge ontwerpers met een klein budget of designers zonder eigen stek in Antwerpen organiseert FFI – met de logistieke en financiële steun van de stad Antwerpen en Voka Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland – een pop-upstore. Daarnaast is er een Broer Bretel koffiebar met een ‘bookcorner’ van ‘t stad leest en worden er ‘fashion films’ getoond uit de database van FASH!ON/off. Zo komen ook moe gewinkelde echtgenoten aan hun trekken!”

Praktische info

Contemporary Fashion Days Pop-up store, nog tot  21 oktober van 12 -19 uur, voormalige chocoladefabriek, Lange Kievistraat 118, 2000 Antwerpen, www.ffi.be

Comments are closed.

Blijf op de hoogte!

Uw email adres: