Meer dan 240 000 kinderen en jongeren gaan in Vlaanderen naar een jeugdbeweging, en dat laten ze op vrijdag 19 oktober zien door hun uniform aan te trekken. In Antwerpen krijgen leiding en leden van alle jeugdbewegingen een gratis ontbijt op het Astridplein

Van 7 tot 9 uur werd het Astridplein voor het Centraal Station overspoeld door jongeren in de kledij van hun jeugdbeweging. Ze krijgen een lekker gratis ontbijt, kunnen meedoen aan spelletjes en wakker worden met muziek. Daarna gaan ze naar school of werk in hun uniform.

‘s Avonds is er ook de Nacht van de Jeugdbeweging, een fuif met maximum 4000 jongeren in de Waagnatie. Het feestje is gratis, maar je moet wel 16+ zijn om binnen te mogen.

www.dagvandejeugdbeweging.be

nachtvandejeugdbeweging.blogspot.be

Comments are closed.

Blijf op de hoogte!

Uw email adres: