Volgens GVA verwierf Wilma Project Development de controle over de venootschappen die eigenaar zijn van de de 87 meter hoge toren aan de De Keyserlei. De verkoopprijs maakt de stedelijke projectontwikkelaar maandag niet bekend.

De Antwerp Tower telt 24 verdiepingen en is gelegen aan de kruising van de Frankrijklei en de De Keyserlei. De toren ligt vlakbij het Centraal Station en de Meir. Na de kathedraal en de Boerentoren is de Antwerp Tower het derde hoogste gebouw van Antwerpen.

Wilma, een onderdeel van de Matexi Group, zal in een eerste fase de exploitatie van het gebouw voortzetten. Op termijn zijn “een aantal opfrissingswerkzaamheden” gepland om de “aantrekkelijkheid van het gebouw te verhogen”. Concrete plannen zijn er nog niet.

De toren werd onlangs nog gekozen als een van de lelijkste gebouwen in Europa via de website www.stedentripper.com.

Comments are closed.

Blijf op de hoogte!

Uw email adres: