Op 13, 14, 16 en 17 augustus zijn kinderen en jongeren baas in bibliotheek Permeke. Kom gezellig knutselen voor moederdag, breng een bezoek achter de schermen van de bib, kom lekker gamen op groot scherm of componeer je eigen digitale deun. Alle activiteiten zijn gratis en met je A-kaart kan je elke dag 1 punt sparen.

Programma

maandag 13 augustus om 14 uur | Knutselen voor mama
We luisteren naar verhalen en knutselen voor moederdag. Wil jij ook een mooi werkje maken voor je lieve mama? Kom dan zeker naar bibliotheek Permeke. Neem een koek en drank mee voor tijdens de pauze!

  • voor kinderen van 4 tot 6 jaar


dinsdag 14 augustus om 14 uur | Achter de schermen van de bib
Vandaag is het jouw dag! Je mag eindelijk in de bibliotheek op plaatsen komen waar normaal niemand mag komen. Wanneer we alle hoeken en geheime kamers verkend hebben, knutselen we een kijkdoos aan de hand van leuke boeken en verhalen. Heb jij er zin in ? Neem een koek en drankje mee voor de  pauze!

  • voor kinderen van 7 tot 10 jaar

donderdag 16 augustus om 14 uur | Gamen op groot scherm
Zin om op groot scherm te gamen ? Het wordt een plezante, actieve en sportieve bedoening. Installeer je in het auditorium van de bib en speel de coolste games op een gigantisch scherm! Neem een koek en drankje mee voor tijdens de pauze.

  • voor kinderen van 10 tot 12 jaar
vrijdag 17 augustus om 14 uur | DJ op pc
We maken onze eigen digitale muziek. Word de nieuwe Mozart of de tweede Eminem. Speel je eigen deun en laat het klinken alsof je in een concertzaal een optreden aan het geven bent. Bovendien leggen we je uit hoe je thuis verder kan componeren. Breng je eigen USB-stick

Comments are closed.

Blijf op de hoogte!

Uw email adres: