Woensdag 27 juni 2012 zwaait Antwerpen Studentenstad voor de vierde keer haar laatstejaarsstudenten uit. De Marmeren Zaal en het Kioskplein van ZOO Antwerpen vormen het decor voor Adream 2012, het afstudeerfeest waar laatstejaarsstudenten afscheid nemen van het studentenleven. Opnieuw nemen de kersverse alumni het peterschap van een dier op zich.

Voor de organisatie van de vierde editie Adream gaat Antwerpen Studentenstad in zee met Radio Ultra Modern. De afgestudeerden worden verwelkomd op een retroparty in de glamour en stijl van de jaren ’40, ’50 en ’60 met een Beauty Boudoir (De Modernettes), livemuziek met DJ Dunja & Live Sax, DJ Sep & Hop, Charlie&Ston (host + acts + dance battles), The Breakabilly’s, Compagnie VATRA (FR), Florian Brooks & VJ Cyclob Max. Nachtburgemeester Vitalski trouwt de geliefden voor één nacht.

De laatstejaarsstudenten van het academiejaar 2011 – 2012 nemen opnieuw het peterschap op van een dier. De keuze zal tijdens het evenement gemaakt worden: het wordt de Kiwi, Gekko of een Poitou-ezel. Vorig jaar kon het stokstaartje rekenen op een Adream-peterschap.

Antwerpen Studentenstad verwelkomt de studenten om 19.30 uur in ZOO Antwerpen en om 22 uur zal één winnaar uit handen van schepen voor onderwijs Robert Voorhamme een pretpakket ontvangen.

Studenten in Antwerpen
Antwerpen telt momenteel meer dan 38 000 studenten. Bij de start van ieder academiejaar verwelkomt de stad hen met het welkomstevent StuDay. Jaarlijks studeren er zo’n 8000 Antwerpse studenten af. De stad wil hen op een gepast manier uitzwaaien met Adream. Ze hoopt dat ze ambassadeurs van de stad worden en dat Antwerpen hun werk- en woonplek wordt. Iedere laatstejaars Academische Master of Professionele Bachelor kreeg thuis een persoonlijke uitnodiging voor Adream in de bus.

Adream, een overzicht
Sinds 2009 organiseert het agentschap Antwerpen Studentenstad Adream. De eerste editie (2009) was met 1000 bezoekers in Urban Outfitters meteen een schot in de roos. Studenten konden genieten van een optreden van Absynthe Minded en Merdan Taplak. Voor de tweede editie koos het agentschap de Shopping Stadsfeestzaal als locatie met Pieter Embrechts & the New Radio Kings als act. In 2011 trok de organisatie voor de eerste keer naar ZOO Antwerpen, waar 1900 laatstejaarsstudenten afscheid namen van hun studententijd in de stad.

Adream 2012

·         woensdag 27 juni 2012

·         19.30 – 1 uur

·         Marmeren Zaal –  ZOO Antwerpen

·         www.adream.be

·         www.facebook.com/antwerpenstudentenstad


Comments are closed.

Blijf op de hoogte!

Uw email adres: