Kievitsnest en Antwerpen aan’t woord nodigen iedereen uit op donderdag 14 juni om 20u00 in de Kievitkerk om samen na te denken over de toekomst van Antwerpen. Belangrijke thema’s zijn bijvoorbeeld: Hoe kunnen we het verkeer in Antwerpen vlotter en toegankelijker maken, hoe zorgen we ervoor dat elke kind kan blijven genieten van kwaliteitsvol onderwijs, hoe maken we van Antwerpen een propere stad, hoe gaan we de zorg voor onze ouderen en zieken organiseren, hoe maken we de stad veiliger,… Kortom hoe maken we van Antwerpen samen de beste en aangenaamste stad om in te wonen, werken en leven.

Meer info via www.maakdestad.be
Facebook: http://www.facebook.com/events/234675886649452/

Start om 20u. Einde omstreeks 22u

Contact:
Kievitsnest vzw
Provinciestraat 112
2018 Antwerpen
www.kievitsnest.be
kievitsnest@gmail.com

Comments are closed.

Blijf op de hoogte!

Uw email adres: