De leerlingen van het zesde jaar Toegepaste Beeldende Kunst van het Provinciaal Instituut Sint-Godelieve stellen in het Centraal Station de fototentoonstelling ‘TRASH’ voor. Elke leerling kreeg de opdracht om een eigen beeld rond dit thema te vormen. Samen met een professionele fotograaf gingen de leerlingen op stap en fotografeerden ze een uniek fotobeeld. Dit fotowerk wordt tentoongesteld in het Centraal Station Antwerpen. De fotografen die aan het project hebben meegewerkt zijn Roger Dyckmans, Jesse Willems, Marcellino Bogaert, Ian Hermans, Evert Thiry, Sandra Jacobs, Michiel Mels; Nancy Verbeke, Michel Vaerewijck, Bart Meyvis, Wim Kempenaers en Sven Lambin.

U wordt van harte uitgenodigd om de opening van de tentoonstelling “TRASH” bij te wonen. U kan de foto’s van de leerlingen en hun peters bekijken in het Centaal station van Antwerpen aan spoor 6. Praktische info wanneer: donderdag 10 mei / 11 uur waar: Centraal Station Antwerpen – spoor 6, Koningin Astridplein 27, Antwerpen

Comments are closed.

Blijf op de hoogte!

Uw email adres: