Aanstaande zondag gaat de première vav ‘Aangespoeld’ (Revue #7) door op het Astridplein voor het Centraal Station van Antwerpen.

MartHa!tentatief en Theater FroeFroe slaan de handen in mekaar voor het straattheaterstuk ‘Aangespoeld’, een moderne parabel gebaseerd op Gullivers Reizen.

Sinds begin 2010 tracht het MartHa!tentatief het ontembare leven aan het begin van de 21ste eeuw in toneel te vatten. Met elke voorstelling belichten we een ander stukje van onze veelkantige hedendaagse realiteit.  Aangespoeld is Revue # 7 in de Revue van het Ontembare leven. Het is de eerste kindervoorstelling in deze toneelreeks.

Een man spoelt aan in een vreemd land. Moe van een verre reis besluit hij om een dutje te doen. Twee blauwe mannetjes ontdekken tot hun verbazing dat een grote zwarte reus hun dorp als slaapplaats heeft uitgekozen. Hun aanvankelijke nieuwsgierigheid slaat om in angst als blijkt dat de man niet alleen groot maar ook gevaarlijk is. Daarop ontketent het dorp een oorlog tegen de man. Tien minuten later lijkt de strijd gestreden. Maar dan gebeurt er een ongeluk…

Spel: Tom Clement, Patrick Maillard en Zukisa Nante
Begeleiding: Johan Petit, Marc Maillard
Productie: MartHa!tentatief / FroeFroe
Verkoop: FroeFroe

Speeldata: 6/05 15u en 16u, Astridplein
12/05 tussen 13u en 17u op Toer de Nord
13/05 14u, 15u en 16u, Astridplein
+ latere data te vinden op hun website

Comments are closed.

Blijf op de hoogte!

Uw email adres: