Ga op vrijdag 4 of zaterdag 5 mei op stap en laat u verrassen door de Britse street-artist Slinkachu. Ga in het straatbeeld op zoek naar zijn originele creaties. Met veel humor vertellen zijn miniatuurinstallaties over het leven in de stad. Hij laat u vanuit een nieuw perspectief kijken naar uw vertrouwde stadsomgeving.

Slinkachu (Devon, UK – 1979) behoort, samen met ondermeer graffiti-kunstenaar Banksy, tot de internationaal bekende street-artbeweging. YOU ARE HERE is zijn eerste project in de Benelux.

Sinds 2006 werkt de street-artist aan ‘Little People’, menselijke taferelen op miniatuurformaat die één worden met hun stedelijke omgeving.

Zijn foto’s tonen uitvergrotingen die iconische dimensies aannemen. Een rioolkolk wordt getransformeerd tot een waterglijbaan, een weggeworpen colablikje biedt een onderkomen aan een gebedshuis, …

Kleine stadsverhalen over grote thema’s die tot de verbeelding spreken.

Op zaterdagavond 5 mei bent u welkom op het feestelijk evenement in het Kievitsnest dat deze tweedaagse afsluit. Er worden beelden geprojecteerd van de nieuwe kunstwerken, er is een pop-up bookshop en een swingend feest, samen met de 2018 buurtbewoners en Slinkachu zelf.

Comments are closed.

Blijf op de hoogte!

Uw email adres: