Alvorens het Diamantmuseum op 30 april 2012 tijdelijk de deuren sluit, plant het van 22 tot en met 30 april een feestweek. Tijdens deze week is er een verwennerij voor koppels die hun Diamanten Bruiloft vieren. Op woensdagnamiddag 25 april 2012 wordt elk koppel met een maximum van 20 familieleden uitgenodigd vanaf 13u30. Behalve een rondleiding met diamantgids wacht hen koffie met gebak, een familiefoto die ze achteraf krijgen toegestuurd en een attentie voor het koppel.

Wie dit jaar zijn diamanten bruiloft viert of familie heeft die dit jaar 60 jaar gehuwd is, schrijft zich best zo snel mogelijk in via Micheline.vanbranden@diamant.provant.be met vermelding van: de volledige namen en voornamen van de gehuwden alsook de datum waarop ze zijn gehuwd (en de gemeente waarin het huwelijk is voltrokken).

De eerste 10 die inschrijven, kunnen daadwerkelijk komen.

Comments are closed.

Blijf op de hoogte!

Uw email adres: