Op Valentijn kunnen 1.500 mensen gratis genieten van deze romantische komedie onder de luifel op het plein. Wie nog geen Valentijnscadeau heeft, kan zijn geliefde hiermee verrassen. Vóór de filmvertoning geven acteurs Kevin Janssens en Marie Vinck en regisseur Van Mieghem nog een korte inleiding.

In de winterbistro kan je terecht voor zinnenprikkelende hapjes en drankjes, zoals hartige quiches, zoete pommes d’amour en pittige drankjes. Sfeerverlichting, gasparasols en vuurmanden brengen een vurige gloed onder de luifel. Strobalen en ligkussens maken de romantische setting compleet.

Net als vorig jaar krijgen bezoekers een ‘360 graden’-cinema-ervaring op vier schermen.  En na de film kan er romantisch gedanst worden op de muziek van Discobaar AMoeder.

Wie genoeg lef heeft, kan zijn liefde verklaren of zelfs een huwelijksaanzoek doen op het spreekgestoelte met een megafoon. Wie liever digitaal gaat, kan dit doen op een grote Twitter-wall op het Theaterplein.

Bezoekers worden aangeraden zich heel warm te kleden en eventueel extra dekens mee te nemen.

Winterbistro open van 17 tot 23 uur. Filmvertoning (stipt) om 19.30 uur.

Theaterplein Antwerpen

www.antwerpen.be/Valentijn

Comments are closed.

Blijf op de hoogte!

Uw email adres: