Tijdens het strip- & boekenplein van zondag 18 december 2011 worden tien albumcovers van stripheld Thorgal geveild. De veiling vindt platas om 11 uur in café Kiebooms op het De Coninckplein. De opbrengst gaat naar Music For Life.

Geïnteresseerden kunnen een bod uitbrengen op tien hoge resolutiescans (100 x 140 cm) van originele schilderijen van tekenaar Grzegorsz Rosinksi. De afbeeldingen zijn exacte kopieën van de schilderijen die als albumcover gebruikt werden.

Tot vrijdag 16 december 2011 zijn de tekeningen gratis te bekijken in de Kubus, het eet- en leescafé van Permeke. Aangezien al veel bezoekers een kijkje kwamen nemen, besliste het personeel van Permeke om de tekeningen te veilen voor Music For Life. De expo en de veiling kwamen tot stand in samenwerking met uitgeverij Ballon Media.

Strip- & boekenplein

De veiling van Thorgal kadert in het maandelijkse strip- & boekenplein op het De Coninckplein. Ook op zondag 18 december 2011 worden er van 10 tot 15 uur boeken en strips gekocht en verkocht. Verder kunnen bezoekers luisteren naar sfeervolle verhalen in de vertelcaravans.

Ook het strip- & boekenplein staat in het teken van Music For Life. Wie wil kan er een bijdrage geven en een hapje of drankje kopen ten voordele van de actie.

Comments are closed.

Blijf op de hoogte!

Uw email adres: