Op vrijdag 9 december vindt op het De Coninckplein Permeke for Life plaats. Die avond is er doorlopend livemuziek en kunnen liefhebbers zich verwarmen aan warme dranken, pompoensoep en hot dogs. De opbrengst van deze muzikale winteravond gaat integraal naar Music For Life.

  • 17.30 uur Helene Rigby
  • 18.00 uur SimpleSongs
  • 18:45 uur John Pale Trio
  • 19:30 uur SMARDIOZIA
  • 20.30 uur Heartwash
  • 21:20 uur SIR YES SIR

Na de succesvolle editie van vorig jaar komt er een een nieuwe muzikale avond op het De Coninckplein voor de inzamelactie Music For Life.

Permeke For Life vindt plaats op vrijdag 9 december van 17 tot 22 uur. Het plein wordt aangekleed met sfeervolle verlichting. ’s Avonds is er livemuziek van onder meer Sir Yes Sir, John Pale Trio en SimpleSongs. Liefhebbers kunnen zich verwarmen aan chocolademelk, kruidige glühwein, hotdogs en verse pompoensoep.

De opbrengst van deze avond gaat volledig naar Music For Life. Tijdens deze radiomarathon vanuit het Glazen Huis geven luisteraars geld voor hun favoriete plaat en steunen zo het goede doel. Music For Life zamelt dit jaar geld in voor de strijd tegen diarree. Het Glazen Huis staat van 21 tot 23 december op de Groenplaats.

Op het plein zal een collectebus te vinden zijn, waarin iedereen een vrijwillige bijdrage mag deponeren.

Programma

Al deze groepen worden naadloos aan elkaar gemixt door dj Tournesol.

Comments are closed.

Blijf op de hoogte!

Uw email adres: