Verenigingen organiseren samen met de stad het evenement ‘ikVRIJWILLIG’ op zondag 27 februari. Wie geïnteresseerd is in vrijwilligerswerk in Antwerpen, kan hierover alles ontdekken op deze beurs.

Vrijwilligersbeurs

Op ikVRIJWILLIG vinden bezoekers allerlei info over vrijwilligerswerk. Honderd verenigingen stellen er zichzelf voor. Zo kunnen geïnteresseerden zien wat de Antwerpse organisaties te bieden hebben aan vrijwilligerswerk. Er zijn ook workshops voor wie al eens wil proeven van echt vrijwilligerswerk. Daarnaast zijn er lezingen en getuigenissen in het gezellige babbelsalon.

2011 is het Europese jaar van de vrijwilliger. Stadsdichter Peter Holvoet-Hanssen komt de vrijwilligers daarom welkom heten. De Hakims of Comedy zorgen voor een leuke noot.

ikVRIJWILLIG vindt plaats op zondag 27 februari van 13 tot 18 uur in de zalen van het KMDA (Zoo Antwerpen) Iedereen is welkom: Antwerpenaars van verschillende leeftijden, culturen, vrijwilligers en niet-vrijwilligers. Wie er die dag niet bij kan zijn, maar wel informatie wil over vrijwilligerswerk, kan contact opnemen met het servicepunt vrijwilligers van de stad Antwerpen (vrijwilligers@stad.antwerpen.be ).

Vrijwilligers maken door hun engagement in hun buurt, vereniging of organisatie de stad aangenamer om in te leven. Daarom stimuleert de stad Antwerpen haar inwoners om aan vrijwilligerswerk te doen.

Bron : antwerpen.be

Comments are closed.

Blijf op de hoogte!

Uw email adres: