In aanloop naar Valentijn organiseert HRD Antwerp, op 4 en 5 en 11 & 12 februari een wandelparcours langs de mooiste diamantjuwelen van Antwerpen’. Deelnemers maken kans op een schitterend diamantjuweel geschonken door AWDC via een wedstrijd in Shopping Stadsfeestzaal.

Het Diamantmuseum Provincie Antwerpen is voor deelnemers gratis te bezoeken. De folder met het wandelparcours en een overzicht van de deelnemende juweliers incl. stadsplan is vanaf 1 februari te verkrijgen via Dienst voor Toerisme & Congres, Diamantmuseum Provincie Antwerpen, Shopping Stadsfeestzaal en kan gedownload worden via www.hrdantwerp.be

Het stadsplan belicht alle deelnemende juweliers die op 4 en 5 en 11 en 12 februari hun deuren openstellen voor het grote publiek van 10 tot 18.00. Het volledige parcours afleggen duurt wel even maar niets weerhoudt de deelnemers ervan om hun eigen traject uit te stippelen. Bij elke deelnemende juwelier is er uiteraard nuttige informatie over “diamant” en het HRD Antwerp certificaat beschikbaar.

Tussendoor even uitblazen kan in Shopping Stadsfeestzaal waar deelnemers het “diamanten Valentijnshart, een prachtig diamantjuweel gesponsord door AWDC met HRD Antwerp certificaat kunnen winnen. Het volstaat om de ingevulde deelnemingsstrook van de You and Me folder in de urn te deponeren. De wedstrijd loopt van 1 tot en met 14 februari 2011.

Tot slot kan men het Diamantmuseum gratis bezoeken op vertoon van de folder You and Me en er alles leren over het Cupido effect in een diamant. Wat dit inhoudt ontdekt men op 4 en 5 en op 11en 12 februari bij de “Cupido” demonstratiestand van HRD Antwerp in het Diamantmuseum.

Deze juwelierswandeling is een initiatief van HRD Antwerp, met medewerking van AWDC, ADJA, Circle, Ars Nobilis, Diamantmuseum Provincie Antwerpen, Stad Antwerpen, Toerisme en Congres en Shopping Stadsfeestzaal.

Bron : Antwerpen.be

Comments are closed.

Blijf op de hoogte!

Uw email adres: