Archive for the ‘Weetjes’ Category

Wie de Fortunia nog eens wil zien in zijn donker jasje tijdens de opnames van de film “Dossier K”  van Jan verheyen kan best even gaan kijken naar het uitgebreide filmverslag van de rode loper.

Stadsgids Tanguy Ottomer en Linda Cloots van de vzw Meir presenteren de nieuwe cadeaukaart. 'Een wereldprimeur voor de stad', zeggen ze trots.Koen Fasseur

Vanaf 1 december kan je in het winkelcentrum Stadsfeestzaal de Beleef Antwerpen Cadeaukaart kopen. Dat moet een geschenkkaart worden die niet beperkt is tot een winkel(keten). De nieuwe cadeaukaart is in heel Antwerpen geldig. En ver daarbuiten.

‘De Antwerpse binnenstad wordt een openlucht-shopping center’, zegt Linda Cloots van de vzw Meir. ‘Deze kaart is een wereldprimeur. Nergens anders bestaat een geschenkkaart waarmee je in het hele stadscentrum terechtkunt en die werkt als een kredietkaart. Het grote verschil met een traditionele cadeaubon is de onbeperkte keuze van deze kaart.’ Read the rest of this entry »

http://picasaweb.google.nl/stevens.sje/MuziekInDeKieviethalSeptember2009#Waar kan je beter wonen in Antwerpen dan aan het Centraal Station want gisteren  organiseerde de stad in de Kievithal ” muziek in het Station” .

De Kievithal heeft me door zijn lichtheid en ruimtelijk gevoel al vanaf de eerste dag kunnen bekoren en het blijkt ook een ideale akoestiek te hebben.  Dit heeft het gisteren weer bewezen door de grote opkomst van een divers publiek.

Meer foto’s op mijn picassawebalbum. Read the rest of this entry »

Wie in Antwerpen rondloopt, zal her en der in het straatbeeld orthodoxe Joden tegenkomen. De heren dragen een baard, hoed en lange krullen aan de zijkanten van het gezicht. De dames zijn voorzien van lange jurken, zij bedekken hun hoofd. Antwerpen kent een van de grootste gemeenschappen van orthodoxe Joden ter wereld. Veel van hen wonen in de Diamantwijk, nabij het station. Net als in vele andere steden met grote Joodse wijken heeft Antwerpen een eroev. Read the rest of this entry »

Blijf op de hoogte!

Uw email adres: